Back to Top

Zaterdag onder Zeil - Volendam voor de Boeg

Uitwaaien, ontspannen, volop genieten op het ruime dek of meehelpen met het hijsen van de zeilen... Als we het 'Paard van Marken' gepasseerd zijn komt de haven van het bekende vissersdorp Volendam in zicht. Een onvergetelijke dag voor jong en oud!

reisbeschrijving

Tussen 10:00 en 10:15 uur ontvangen wij u aan boord van driemastklipper Sanne Sophia met koffie/thee en iets lekkers. Vanuit Muiden zetten we snel koers naar het IJsselmeer en onderweg naar buiten passeren we het Muiderslot, het Koninklijke jacht de Groene Draeck en het gestrande piratenschip de Elisabeth Smit. U krijgt uitleg over het zeilen. Liefhebbers kunnen  meehelpen met het hijsen van de zeilen.

We meren af in de pitoreske haven van Volendam, waar u op eigen gelegenheid een wandeling kunt maken door dit wereldberoemde vissersdorp.

Voor deze zeiltocht zetten we koers dwars over het IJsselmeer. Rond 12:00 uur staat aan boord een eenvoudige lunch klaar. Meteen na de lunch leggen we aan in de haven van Volendam waar u op eigen gelegenheid een wandeling kunt maken door dit wereldberoemde vissersdorp. Zodra iedereen weer aan boord is, varen we uit en hijsen we de zeilen. Tussen 17:00 en 18:00 uur zijn we weer terug in Muiden.

Kaarten bestellen

Kaarten voor Volendam voor de Boeg (à € 25,- per persoon) zijn eenvoudig te boeken door te klikken op de button 'koop tickets'. Tevens kunt u hier van te voren uw cateringpakket (prijs: € 17,50 per persoon) bestellen. Het is ook mogelijk om tegen contante betaling (delen van) het cateringpakket aan boord te kopen.

Koop tickets »

Zaterdag 15 juli 2017
Zaterdag 22 juli 2017
Zaterdag 12 augustus 2017
Zaterdag 19 augustus 2017

Voor reisbeschrijving, data en tickets voor Zondag onder Zeil Pampus klik hier